TESTIMONIALS

– Sara T.
Företagare

”Vi hade tre sessioner ihop och dessa tre tog mig så mycket mer framåt än vad min kontakt med vården någonsin hade gjort.”

I många år så försökte jag få hjälp av den offentliga vården för min ångest. Den enda hjälpen jag fick var ”ät medicin så blir det bra”. Inte något som jag nöjde mig med, jag ville bli fri – inte trycka undan ångesten. 

Jag började googla på andra sätt att bli fri och upptäckte Mental Träning. I många år så hade jag och Alexandra varit vänner på Facebook och jag kontaktade henne. 

Ifrån att knappt ha kunnat lämna huset så åker jag nu iväg till skogen för att plocka bär och njuter av det, utan att känna panik! Mitt självförtroende fortsätter att stiga uppåt och jag är så otroligt glad för kontakten med Alexandra. Om det är någon Mental Tränare ni ska jobba med så är det henne – det är värt allt!

”Varje minut av våra samtal skapade ett stort värde för mig”

– Malin Elisabeth Kinnander, 
Konsultchef och civilingenjör

Alexandra är som en klippa i stormen. Lite som att hyra in en extra bästa vän, men just den här vännen är dessutom professionell lyssnare, utrustad med ett fantastisk mindset och fulländad kit för att bygga din mentala styrka. Varje minut av våra samtal skapade ett stort värde för mig. Tack!

”Som tävlingsryttare så letar jag ständigt efter moment och detaljer som kan hjälpa mig att utvecklas.”

 Efterhand som utmaningarna blev tuffare så kände jag att något saknades på tävlingsbanan. Allt brukade gå bra på träningar men när jag kom in på en arena med stor publik så saknades fokus och skärpa.

Jag blev tipsad att testa mental träning hos Alexandra för att kunna hitta skärpan att leverera inför stor publik och kunna föra över ett lugn och fokus till min tävlingskamrat (hästen).

Med Alexandras hjälp har tävlingarna gått mycket bättre då jag kan hitta ett lugn inför uppgiften! Som en mycket bra bieffekt har jag även kunnat använda mig av alla de tips och verktyg som jag fått av Alexandra och mental träning i mitt yrkesliv när jag ska hålla föredrag inför stora grupper åhörare.

– Gunnar Brahme
Växtodlingssäljare och tävlingsryttare

Inte redo att talas vid ännu? Signa upp dig för nyhetsbrevet MaxaLivet och lär känna mig och mina verktyg!