Bli en mentalt stark ledare

 för dig som vill leda och leverera som #enriktigboss

Genom att minska den stressrelaterade ohälsan på arbetsplatsen kan ett medelstort företag spara miljonbelopp, samtidigt som den produktivitetsnedsättning som oundvikligt sker hos stressade medarbetare förhindras.

Självkännedom

Varför är det viktigt för en mentalt stark ledare att ha en hög självkännedom? Hur kan kunskapen om dig själv gynna både dig och andra på arbetsplatsen? I denna modul lär du dig identifiera dina värderingar, dina styrkor samt hur du kan använda dem maximalt.

Från oumbärlig till umbärlig

Vad betyder det att vara umbärlig och varför är det eftersträvansvärt? Det korta svaret är att det gör ditt jobb lättare och stärker dina medarbetare och organisation som helhet. I den här modulen får du verktygen och kunskaperna för att bli ansvarsfullt umbärlig.

Mental Styrka

Händer allt på samma gång? Är att-göra listan längre än Eiffeltornet? Kommer du på dig själv med att säga, ”Det är mycket nu”, lite väl många gånger i veckan? Genom mentala och praktiska övningar kan du stärka din förmåga att öka din närvaro, sänka stressnivån och leverera i nuet.

Utbildningsdagen är ett samarbete mellan ledarskapsutvecklaren Clara Löfvenhamn och mentala tränaren Alexandra J.B. 

Alexandra J.B är diplomerad mental tränare, föreläsare och beteendevetare. Hon har byggt mentalt starka individer sedan 2015 och jobbat med allt från idrottsprestationer till ökad medveten närvaro i vardagen.

Clara Löfvenhamn utvecklar morgondagens ledare som föreläsare, utbildare och ledarskapscoach. Hon driver ledarskapsbloggen Bossbloggen och är grundare av nätverket Bossbrudar – för kvinnor som är eller vill bli chefer.

Utbildningsdagen genomförs på plats på företaget eller förläggs på lämplig konferensanläggning där lunch och fika inkluderas i priset.

För mer information om innehåll och upplägg av utbildningsdagen kan du läsa i vår PDF fil till höger. Öppna utbildningsdagar annonseras löpande här på hemsidan och i våra sociala medie-kanaler.

Vi kan också förlägga utbildningen direkt hos ert företaget, kontakta oss via formuläret nedan för offert.

Kontakta oss