TJÄNSTER

Coaching · Föreläsningar · Utbildningar

MENTAL TRÄNING

Som personlig mental tränare hjälper jag både privatpersoner och företagare att må och fungera bättre. Området som kallas mental träning innehåller en rad olika tekniker och metoder för alla delar av livet. Det innefattar avslappning och stressreducering så väl som prestationsinriktat arbete och mindsetträning. Det är genom mental träning och coachande samtal möjligt att arbeta med olika områden så som självförtroende, stress och målsättning. Betalning och bokning föregås av ett inledande samtal med mig. Använd kontaktformuläret för bokning av ett första samtal. 

 

Att träna mentalt har verkligen gjort underverk för mitt självförtroende. Jag blir inte längre lika nervös inför nya situationer och jag tror mer på mig själv.

Anna

Jag älskar verkligen att det finns ett holistiskt perspektiv i Alexandras mentala träning. Jag jobbar fortfarande med andningsövningarna varje dag, det har blivit min nya morgonrutin.

Ellinor

Tack för att du trodde på mig och inspirerade mig att våga!

Anonym

Jag trodde att visualiseringar var humbug men det var innan jag förstod vilket kraftfullt verktyg det var. Fortsätter med mina övningar varje vecka, trots att att det är över ett år sedan vi hade sista sessionen.

Anna K

HIGH PERFORMANCE

Inom fältet mental träning ryms flertalet olika psykologiska falanger, bland annat prestations-, motivations-, och hälsopsykologi. Tillsammans med olika former av hälsoinriktningar utgör dessa grunden för det som kallas High Performance lifestyle. 

Den svenska versionen kan beskrivas som ”hållbart presterande”, där syftet är att hitta en så god balans som möjligt i vardagen för att maximera prestation, livskvalitet och hälsa. Vanligtvis görs detta genom anläggningen av nya positiva vanor som i längden förändrar och förstärker önskade egenskaper och resultat. 

High performance lockar utövare från alla skikt i samhället och med alla sorters bakgrunder. Att hitta nycklar till ett balanserat men lustfyllt och maximerat liv på alla fronter är viktigare än någonsin i en samtid som präglas av psykisk ohälsa och utmattning. 

Mental träning & high performance coaching

MT paketet

4 tillfällen av konsultation där du väljer om du vill arbeta med traditionell mental träning eller lägga grunden till din nya high performance lifestyle. Paketet inkluderar mentala träningsprogram, sessionerna genomförs digitalt via Zoom och kan därefter byggas på med ytterligare samtal vid behov.

7.200,00kr