Tjänster

MENTAL TRÄNING

 

Som personlig mental tränare hjälper jag både privatpersoner och företagare att må och fungera bättre. Området som kallas mental träning innehåller en rad olika tekniker och metoder för alla delar av livet. Det innefattar avslappning och stressreducering så väl som prestationsinriktat arbete och mindsetträning. Det är genom mental träning och coachande samtal möjligt att arbeta med olika områden så som självförtroende, stress och målsättning.

Jag har sedan 2014 coachat klienter i de flesta fält inom mental träning, allt från idrottsprestationer till medveten närvaro i vardagen. Det är alltid lika roligt att få vara en del av någon annans utveckling och jag värdesätter mina klienters förtroende högt. Tystnadsplikt är en självklarhet. 

Som mental tränare erbjuder jag tre olika sorters samtal, skräddarsydda föreläsningar, utbildningar och workshops.  Alla samtal sker digitalt via nätet, detta gör att du bekvämt och avslappnat kan ta del av ett professionellt och utvecklande samtal hemifrån. 

Samtalstjänster 2019

Vill du ta dina första konkreta steg mot en ny framtid? Då har du hittat rätt!

 

Med samtalstjänster är det lätt att det blir ”all talk, but no action”. Därför utvecklade jag Action & Talk 1 & 2 som kombinerar samtal med konkret handling. Vi jobbar utifrån mental träning och tillsammans identifierar vi ditt problemområde, bollar olika lösningar och strategier som du kan omsätta i praktiken för att nå dit du vill.

Action & Talk I

Action & Talk 1 omfattar 3 sessioner som äger rum digitalt via Zoom. Detta gör att du enkelt och bekvämt kan ta del av tjänsten i din egen trygga hemmiljö. Sessionerna är 50 minuter långa och passar med fördel den som tidigare inte har någon erfarenhet av mental träning eller coachning.

Samtalet föregås av ett obligatoriskt clarity call.

Investering: 3 800 kronor   

 

Action & Talk II 

Action & Talk II är ett utökat paket som ger dig ytterligare tillfällen till personlig coachning och tid att finslipa din handlingsplan.

I Action & Talk II ingår 5 samtal som äger rum digitalt via Zoom. I detta paket finns det också möjlighet att få stöd mellan sessionerna.

Tjänsten passar med fördel dig som har klara och tydliga mål på förhand och vill arbeta fokuserat för att nå dem.

Investering. 6 300 kronor inkl. material

  

 

E-mail Coachning  

Vill du ta del av samtal och mental träning men föredrar att skriva istället för att prata? Har du svårt att få schemat att gå ihop och hade därför önskat att du hade möjligheten att bli coachad på tider som passar dig? Då är e-mail coachning tjänsten för dig!

Istället för att boka upp och passa tider så sker vårt samtal via mail. Du tar den tid du behöver för att svara och jag finns där för återkoppling. Paketet med e-mail coachning säljs om 4 mail och kan utökas vid behov.

Investering. 3 200 kronor inkl. material

 

 

Föreläsningar, Utbildningar & Workshops

 

Jag anlitas av företag och större grupper för att prata om mental träning och personlig utveckling. Aktuella ämnen som är återkommande är kommunikation och personligt ledarskap. Även Jantelagens påverkan på vår personliga utveckling, våra osynliga mentala begränsningar samt behov av perspektiv och distans till vår omvärld är andra ämnen som förekommer frekvent.

Är du, ditt team eller din arbetsplats i behov av en föreläsning, utbildning eller workshop inom personlig utveckling och mental träning? Kontakta mig för ett skräddarsytt upplägg och offert. 

Skribenttjänster

 

Jag anlitas av företag och organisationer för textproduktion och har flertalet uppdrag som spökskrivare, krönikör och frilansskribent. Behöver du hjälp med textproduktion eller korrekturläsning av manus är du välkommen att kontakta mig. Jag väljer mina uppdrag baserat på intresse och textens område. 

 

Textproduktion och relaterade tjänster utförs från 650 kronor ex moms.