Tjänster

MENTAL TRÄNING

 

Som personlig mental tränare hjälper jag både privatpersoner och företagare att må och fungera bättre. Området som kallas mental träning innehåller en rad olika tekniker och metoder för alla delar av livet. Det innefattar avslappning och stressreducering så väl som prestationsinriktat arbete och mindsetträning. Det är genom mental träning och coachande samtal möjligt att arbeta med olika områden så som självförtroende, stress och målsättning.

Jag har sedan 2014 coachat klienter i de flesta fält inom mental träning, allt från idrottsprestationer till medveten närvaro i vardagen. Det är alltid lika roligt att få vara en del av någon annans utveckling och jag värdesätter mina klienters förtroende högt. Tystnadsplikt är en självklarhet. 

Som mental tränare erbjuder jag två olika sorters samtal, coachande samtal och resultatinriktad mental träning. Alla sessioner hålls via nätet, detta gör att du bekvämt och avslappnat kan ta del av ett professionellt och utvecklande samtal hemifrån. 

Coachande samtal

Coachande samtal är till för dig som behöver en förändring i livet men inte riktigt vågat ta steget. Kanske vet du inte ens i vilken riktning du ska gå? Tillsammans går vi till botten med vad du vill, vad du önskar och vilka steg du kan ta för att komma framåt i livet. 

Pris. 1 395 exkl. moms.   

I priset ingår ett clarity call och en session a 50 min. 

Resultatinriktad Mental Träning

Resultatinriktad Mental Träning är till för dig som har ett tydligt mål. Tillsammans utarbetar vi en konkret handlingsplan där ditt mål uppnås utifrån dina unika förutsättningar. En sådan handlingsplan försäkrar dig om att alla mål och steg, små som stora, är dina egna och anpassade efter dig och ditt liv.  

Paketpris. 6 975 exkl. moms.

I priset ingår ett clarity call, 5 sessioner av 50 min inklusive material. 

 

Är du intresserad av att ha mig som mental tränare under en längre period där regelbunden coachning och fysiska träffar ingår? Kontakta mig för information om kostnad och upplägg.  

 

Föreläsningar

Jag anlitas av företag, organisationer och team för att prata om mindset och personlig utveckling. Aktuella ämnen som ofta berörs är ledarskap, kommunikation och egenansvar. Även Jantelagens påverkan på vår personliga utveckling, våra osynliga mentala begränsningar samt behov av perspektiv och distans till vår omvärld är andra ämnen som förekommer frekvent.

Aktuella föreläsningar just nu har temat Åsikter betalar inga räkningar samt Självinsikt – nyckeln till ett liv i harmoni. 

Är du, ditt team eller din arbetsplats i behov av en föreläsning inom personlig utveckling och ledarskap? Kontakta mig för ett skräddarsytt upplägg och kostnadsförslag. 

Skribenttjänster

Jag anlitas av företag och organisationer för textproduktion och har flertalet uppdrag som gästbloggare, krönikör och frilansskribent. Är du privatperson och behöver hjälp med textproduktion, transkribering eller korrekturläsning av manus är du välkommen att kontakta mig. Jag väljer mina uppdrag baserat på intresse och textens område. 

 

Pris för krönika eller gästbloggsinlägg: från 2500 exkl moms. 

Pris för textproduktion och relaterade tjänster: från 500/h exkl moms.